Top

Politica de confidențialitate

Informarea corectă a utilizatorilor acestui site este importantă pentru noi, așa că o să-ți explicăm în detaliu, în rândurile care urmează, ce date colectăm de la tine, cum le folosim și în ce scop.

Este important de spus la ce ne referim când folosim expresia DATE PERSONALE – orice dată despre o persoană fizică, care poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse informații precum: nume, număr de identificare, informații despre localizare și orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informațiile obținute prin cookie-uri.

Legat de ACORD, în contextul colectării și folosirii datelor tale, am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să ne poți oferi acest acord în deplină cunoștință de cauză, de la prima și până la ultima ta interacțiune cu acest site.

Datele despre browser/IP/dispozitiv

În cazul în care ai fost de acord să colectăm detaliile despre browser, IP, dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosești site-ul nostru, scopul fiind să facem schimbările necesare pentru ca tu să găsești mai ușor informațiile și produsele pe care le cauți.

Luăm toate măsurile tehnice pentru ca tu să nu fii obligat(ă) să ne furnizezi niciun fel de date, dar este bine de știut că fără ele este posibil ca anumite părți din site să nu funcționeze corect, să nu putem colabora, sau să nu te putem anunța cu privire la serviciile din portofoliul nostru de care ai putea fi interesat(ă).

PARTAJAREA DATELOR PERSONALE

Nu am vândut, nu vindem și nu vom vinde niciodată datele tale către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

Singurele entități care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agențiile sau furnizorii cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România.

CAMPANII DE PUBLICITATE ONLINE

Desfășurăm campanii de publicitate online pentru a te informa despre pe care le oferim, despre evenimentele pe care le organizăm și articolele publicate pe acest site.

În acest context folosim două rețele de publicitate – Facebook și Google – precum și mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor în cadrul campaniilor –  pe baza datelor demografice (sex, vârstă, repartizare geografică, proximitate), sau  a intereselor – aceste informații fiind puse la dispoziția noastră de către rețelele amintite mai sus. De multe ori, reclamele noastre, pe care le vezi pe alte site-uri, sunt afișate pe baza informațiilor pe care noi le avem despre tine (spre exemplu, când vizualizezi un anumit produs/pagina cu descriere a unei cărți, vei fi adresat apoi, pe Facebook sau în rețeaua de parteneri Google, cu reclamă privind cartea respectivă).

DREPTURILE TALE ÎN CONTEXTUL PROTECȚIEI DATELOR PERSONALE

Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor personale:

  • Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat și folosite datele tale;
  • Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
  • Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
  • Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;
  • Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către tine;
  • Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;
  • Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.
  • Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest context, te rugăm să ne trimiți un email accesând formularul online din pagina de Contact.