Top
8
Strategie eCommerce
10
Dezvoltare
9
Documentare produse
8
Management canal online
9
Promovare

Strategie eCommerce

– Avem experienta de business si intelegem specificul afacerii tale. O strategie buna inseamna sa iti intelegi Clientul si contextul in care el actioneaza.

– Suntem orientati pe rezultate.

– Suntem sociabili, inteligenti si placuti in discutie.  O comunicare buna este necesara pentru un parteneriat pe termen lung.

– Stim sa gestionam schimbarea. Noi iti propunem un plan pentru o tranzitie fara socuri.

Dezvoltare

Oferim soluții de dezvoltare a comerțului electronic, oferindu-vă servicii de dezvoltare electronică de ultimă generație și servicii de dezvoltare unice pentru nevoile dvs. Dacă sunteți o companie care dorește să dezvolte un magazin online personalizat, bine pus la punct de comerț electronic, WebArk vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele pe scară largă. Cu funcții și funcționalități interminabile, împingem limitele designului personalizat al site-ului eCommerce pentru a aduce noi idei la viață. De la consultanță inițială și brainstorming, până la dezvoltare și implementare, proiectul dvs.

Documentare produse

Un produs bine documentat este mai ușor de vândut. Importul masiv al produselor în baza de date a site-ului, fie integral, fie parțial, pentru a minimiza timpul de actualizare.
Daca magazinul online este realizat de noi, este foarte probabil sa putem importa rapid foarte multe informatii, economisind mult timp si reducand costurile initiale de lansare ale magazinului online.

Management canal online

Suntem specializați în managementul canalului de comerț electronic și știm să folosim cele mai eficiente moduri de a-ți amplifica prezența online și de a-ți dezvolta afacerea într-un mod semnificativ.

Managementul canalului de comerț electronic este una dintre cele mai noi și mai inovatoare abordări capabile să conducă un trafic cu coadă lungă, mai direcționat, mai ieftin și convertit.

Analiștii noștri utilizează Managementul canalului de comerț electronic pentru a se concentra pe optimizarea și gestionarea fluxurilor de date despre produse pentru a-ți alinia magazinul online cu toate motoarele de cumpărături și piețele majore; ne asigurăm că fluxurile de date ale produselor dvs. sunt bine structurate, organizate și aliniate perfect cu campaniile dvs. publicitare plătite, astfel încât să conduceți trafic de calitate către categoriile și produsele dvs. cele mai importante.

Promovare

Daca vrei sa faci primul pas catre clientii tai, atunci poti opta pentru o campanie de promovare online Noi te putem consilia in acest demers astfel incat sa fie cat mai eficient. O campanie care nu este bine gandita, iar asta se intampla frecvent, inseamna resurse consumate inutil, dar mai ales timp in care ceilalti au castigat piata. O campanie de promovare buna il poate face pe Client sa fie interesat.

Contactează-ne